Wat kunnen wij voor u betekenen met installatiewerk?

U kunt bij Plooij Installatietechniek in Oldambt, Oost-Groningen terecht voor divers installatiewerk op het gebied van gas, water, verwarming, zink & koper en EPDM daken.

Neem contact op!

Onze diensten in installatiewerk

Plooij Installatietechniek is specialist in aanleg en onderhoud van gasleidingen volgens alle geldende normen. Bij installatiewerk aan gasleidingen gebruiken wij enkel A-kwaliteit materialen, voor optimale veiligheid en een lange levensduur.  

Wilt u waterleiding laten aanleggen of onderhouden? Of zoekt u een specialist in legionellapreventie? Voor dit installatiewerk bent u bij Plooij Installatietechniek aan het juiste adres. Bij werkzaamheden aan waterleidingen gebruiken wij enkel A-kwaliteit materialen, voor optimale veiligheid en een lange levensduur.  

U kunt bij Plooij Installatietechniek terecht voor het aanleggen, uitbreiden of aanpassen van complete verwarmingsinstallaties. Naast klassieke verwarmingstechnieken als cv-ketels en radiatoren, zijn wij ook gespecialiseerd in nieuwe en energiezuinige technieken zoals zonneboilers en vloerverwarming.

Zoekt u een zeer duurzaam product voor diverse toepassingen aan uw pand of woning. Denk dan eens aan zink of koper. Dit gaat vele tientallen jaren mee en is dus zeer duurzaam. Ons installatiewerk op het gebied van zink en koper bestaat uit het leveren & monteren van zinken of koperen beugelgoten en goten op maat inclusief hemelwaterafvoer (hwa), dakkapellen, gevelbekleding, dakranden en dekkers op muren, windveren of boeidelen. Wij kunnen maatwerk zetten in onze werkplaats én op locatie.  

Voor de montage van zink- en koperwerk verzorgen wij alle nodige timmerwerkzaamheden.  Denk hierbij aan het maken en monteren van nieuwe bakken voor de goten en vervangen van boeidelen of windveren. In onze werkplaats kunnen wij werkzaamheden voorbereiden en pasklare onderdelen maken. 

Plooij Installatietechniek is gespecialiseerd in het vervangen van oude dakbedekking door nieuwe EPDM-dakbedekking. EPDM is duurzame dakbedekking met een minimale levensduur van vijftig jaar, waarna het volledig recyclebaar is. Ook is EPDM uitstekend geschikt als ondergrond voor een groen dak.  Als basis monteren wij isolatieplaten, waarop we de EPDM-dakbedekking verlijmen met oersterke tweecomponentenlijm. Hiermee hebt u tientallen jaren zorgeloos plezier van uw dakbedekking. 

Waarom kiest u voor installatiewerk van Plooij Installatietechniek?

  • veel kennis van installatiewerk 
  • wij adviseren u graag op maat
  • veiligheid gegarandeerd
  • wij werken alles netjes af
  • afspraak is afspraak
  • prima service